محل ثبت : ایران
سال ثبت : 1397
مشاهده سایر اختراعات سیده مائده هاشمی
حافظه انسان بسیار حساس و آسیب پذیر می‌باشد و تحت تأثیر عوامل مختلفی است. با بررسی این عوامل و کاهش عوامل مخل، می‌توان توان و ظرفیت یادسپاری را افزایش داد. تاکنون علت¬های متفاوتی برای این مشکل شناخته شده است، به عنوان مثال آسیب و مرگ نورون¬ها که در مراحل پیشرفته به¬دنبال shrinkage مغز اتفاق می¬افتد، تجمع خارج سلولی پروتئین بتا آمیلوئید وتجمع داخل سلولی پروتئین تائو نیز به عنوان علل این مشکل شناسایی شده است. روش : برای ساختن این ترکیب گیاهی پودر اکلیل کوهی 30 میلی گرم ، پودرگل محمدی 150 میلی گرم، پودر بادام 70 میلی گرم جهت بهبود حافظه تهیه می گردد. این فراورده باید در تمام مواد به صورت کاملا طبیعی وبدون هیچ گونه عناصر شیمیایی تهیه شود. در شرایط کاملا استریل مواد مورد نظر با هم مخلوط کرده به گونه ای که ترکیبی یکدست و پودر مانند ایجاد میشود. ترکیب پودری حاصل را به میزان 250 میلی گرم با وزنه هایی با دقت در حد میلی گرم وزن کرده سپس در کپسولهای 250 میلی گرمی در یخچال نگهداری می شوند. بحث و نتیجه گیری: قابلیت تقویت و افزایش حافظه و یادگیری در کودکان و بزرگسالان وجود دارد.